Termékeink

Kis és közepes sorozatú lemezmegmunkálás és alkatrészgyártás CNC vezérelt lézervágó, élhajlító és felületkezelő gépekkel. Több évtizedes tapasztalatunkat és korszerű gépparkunkat biztosítjuk Kedves Partnereink részére. 1996 óta megrendelőink és lemezalapú termékeink sokszínűsége komoly kihívásokat támaszt cégünk felé, melynek folyamatos és tervszerű technológiai fejlesztéssel tudunk megfelelni.

Vezérlőpultok
Vezérlőpultok

Irányítópultok tervezéstől a szállításig. Lézervágott egyedi megmunkálást igénylő alaktrészek felhasználásával. Környezetkímélő módon bevont, szitanyomással feliratozott felületek egyedi igények szerinti megvalósítása.

Konzolok

Általában egyedi igények megvalósítása, legyen szó ipari vezérlő és monitorozó automatikák befogadásáról vagy egyszerűbb feladatok megvalósításáról, lézervágó és lemezmegmunkáló gépeink elkészítik a konzolokat.

Kapcsolószekrények
Kapcsolószekrények

Kapcsolószekrény mindenféle formában és méretben. Egyajtós kapcsolódoboztól a kapcsolószekrény rendszerekig. Szabványok szerinti védelemmel, környezetkímélő felületkezeléssel, többféle kapcsolódási és rögzítési mód.

Rack-szekrények
Rack-szekrények

Az iparban szabványos formátummá vált 19 colos rack egységek és modulok befogadására alkalmas rack-szekrényeink is korszerű gépparkunk termékei. A 2U mérettől a teljes 42U egység méretig gyártunk rack szekrényt.

Lemezdobozok
Műszerdobozok

Lézervágott és élhajlított kis, közepes szériás és egyedi műszerdobozok, műszerszekrények tervezése és gyártása. Tervezzük meg együtt műszerdobozát vagy szívesen szállítunk prototípusaink közül is.

Elektronikai házak
Elektronikai házak

Lézervágással és élhajlítással készülő kis, közepes szériás elektronikai házak. Tápegységek, mérő és diagnosztikai műszerek, vezérlések és monitorozások elektronikái strapabíró és kultúrált megjelenési formában.

Lemezalkatrész szerkezeti elemek
Lemezalkatrész-elemek

Kis és közepes szériában mindent elkészítünk Önnek lemezanyagból. Lehet lemezből gyártandó autóalkatrész, fedőlemez, komplett lemezdoboz, kiegészítő vagy ezek egy-egy darabja.

Rack egység elemei

Rack-szekrény kiegészítő elemei többféle formátumban, egyedi igényekre formázva szükség esetén. Tálcák, kábelvezetők, fésüs terelők, aljzat befogadók számtalan technológia szükséges építőelemei.

Lemez alkatrészek
Lemezalkatrészek

A nálunk készült lemezalkatrészek sok féle végtermékbe épülnek be a járművektől, informatikai és műszeripari termékeken keresztűl, a bútoripari termékekig.

Szerkezeti elemek
Szerkezeti elemek

Tartószerkezetek sínektől a rögzítőkön és kiegészítőkön keresztül mindenféle elkészíthető formában és megvalósításban. Legyen szó konkrét tartó vagy burkoló funkcióról, minden elképzelést igyekszünk megvalósítani.

Ipari PC
Ipari PC alkatrészei

Ipari PC komplex dobozolása. PC ház, merevítő és rögzítő alkatrészeinek ipari szabványokban rögzített, méretek szerinti gyártása, felületkezelése és szitanyomott feliratozása. Szükséges kiegészítők beépítése.

Forgácsolt alkatrészek
Forgácsolt alkatrészek

Forgácsolt tartószerkezeti elemektől, és kiegészítőkön keresztül mindenféle marással, esztergálással elkészíthető formában és megvalósításban. Csavarok és tartóelemek előállítása CNC vezérelt maró és esztergagépeinkkel.

Cégünkről

Újdonságaink

  • Új lemezmegmunkáló gép
  • Környezetvédelmi fejlesztés

Technológia

Termékeink

  • Lemezszekrények
  • Dobozok
  • Vezérlőpultok
  • Lemezelemek
  • Alkatrészek

Kövessen minket

Kapcsolat

Cím: 2120 Dunakeszi, Repülőtéri út 1.
Telefon:   +36 27 341-017
Fax:   +36 27 390-215
E-mail: info@emgmetall.hu

QR kód

Okostelefonja segítségével könnyedén elhelyezheti névjegyünket telefonjában.

QR-Emg-Metall