EMG-METALL Kft.

EMG-METALL Kft. története

Cégünk nagy változáson ment át az 1996 decemberi alapítás óta. A megrendelőink és termékeink sokszínűsége komoly kihívásokat támasztott, melynek igyekszünk megfelelni. A gépparkunk, technológiánk folyamatos fejlesztése engedhetetlen. Az induláskor meglévő, korosodó élhajlítónk, stancgépünk jó kiindulási alapot biztosítottak, de versenyképes, kiváló minőségű, a vevőink elvárásainak megfelelő gyártásra ma már nem lennének alkalmasak. Ezt felismerve, forrásaink nagy részét fejlesztésre fordítottuk.

A tudatos tervezéssel sikerült a gyártásunkat modernizálni, új technológiákat bevezetni. Folyamatosan vezettük be a legmodernebb lézervágó szolgáltatásunkat, ahol a többféle lemezanyagba készítünk lézervágással alkatrészeket Partnereink számára. A vállalkozás célja, hogy Magyarországon, olyan ismert és elismert társasággá váljon, amellyel a megrendelőink is teljes mértékben elégedettek legyenek. Munkánk során arra törekszünk, hogy rövid határidővel kiváló minőségben készítsük el a megmunkált lemezárut.

Folyamatosan képezzük szakembereinket, a technológia és Partnereink igényeinek kiszolgálására. Egységes csapatunkba időszakonként keresünk új kollégákat. Állást keres vagy szeretné ajánlani cégünket ismerősének? Keresse fel álláslehetőségeink oldalunkat.

 

Infrastruktúra fejlesztések

Nem felejtkeztünk el természetesen az infrastruktúra fejlesztésről sem. Csarnokunk a szépen gyarapodó gépeink miatt egyre szűkösebb lett, a helyhiány komoly fejtörést okozott és a további bővülést, fejlődést lehetetlenné tette. Ez ideig, óráig orvosolható volt átszervezéssel, de hosszú távon nem lehetett megoldás.

A vevői elvárások és a cég megítélése szempontjából is fontosnak tartottuk az előrelépést e téren is. 2014-ben megvásároltunk egy épületet. Ennek teljes felújítása és a saját igényeinkre alakítása után, a gyártási terület közel 1000 m2-el növekedett.

 

 

Fejlesztések a 2015-ös évben is

Folyamatos fejlődésünk lemezmegmunkálási igényeinket jobban kiszolgáló környezetet és munkakörülményeket ígényelnek. Bővülésünk és további lemezfeldolgozási megrendelések kiszolgálására szükséges volt a meglévő csarnokunk korszerűsítésébe is belefognunk.

Vevői visszajelzéseink is minket igazoltak az elmúlt évek során - pontosabb, precízebb lett lemezmegmunkálásunk és szállításunk - megerősödve vágtunk bele az újabb csarnok átalakításának.

 

Porfestés csarnoka 2016

Kiszervezett munkafolyamataink közé tartozott a porfestés. Ügyfeleink részéről tapasztalt elvárások miatt a 2016-os évben egy új komplex, porfestést kiszolgáló berendezéssel bővültünk.

A beruházással azt a célt tűztük magunk elég, hogy tovább csökkentsük a gyártáshoz szükséges átfutási időt, ügyfeleink prompt porfestési igényeit is ki tudjuk elégíteni. Vállaljuk az általunk gyártott alkatrészek, egységek porfestését, mindezt a megszokott kiváló minőségben.

Bővebb információk porfestés oldalunkon.

Csarnok átalakítása

Munkagép Előkészítés Nem lemezmunka Alap bontás Alapok kiegyenlítése Alapok megerősítése Alapok erősítése Alap Alap Alap Csarnok alap Lemezmegmunkáló Lemezek a polcokon Lemezek a tárolóban Lemezmegmunkálás Lemezmegmunkáló gép munkában

Cégünkről

Újdonságaink

  • Új lemezmegmunkáló gép
  • Környezetvédelmi fejlesztés

Technológia

Termékeink

  • Lemezszekrények
  • Dobozok
  • Vezérlőpultok
  • Lemezelemek
  • Alkatrészek

Kövessen minket

Kapcsolat

Cím: 2120 Dunakeszi, Repülőtéri út 1.
Telefon:   +36 27 341-017
Fax:   +36 27 390-215
E-mail: info@emgmetall.hu

QR kód

Okostelefonja segítségével könnyedén elhelyezheti névjegyünket telefonjában.

QR-Emg-Metall