Szolgáltatásaink

Az EMG-METALL Kft. célkitűzése, hogy megrendelőinek, partnereinek igényeit és elvárásait a lehető legteljesebb mértékben kielégítse tevékenységével és szolgáltatásaival. Tevékenységünk folyamán kiemelt szerepet tulajdonítunk a minden részletre kiterjedő minőség ellenőrzésnek, azok dokumentálásának beleértve a beszállítóinkat is. Kiemelten kezeljük megrendelőinkkel és üzleti partnereinkkel való kapcsolattartást.

Tervezés
Tervezés

Tervezéstől a késztermékig. Ha Önnek csak elképzelése van arról, hogy mit szeretne, munkatársaink segítséget nyújtanak.

Évtizedes tapasztalatokkal lemezmegmunkálás területén, kreatív munkatársaink várják az elképzeléseket és tálalják rövid határidővel a megoldásokat. Minden munkafolyamatunkat modern berendezések és számítástechnikai háttér biztosít. Korszerű és gazdaságos gyártási folyamatokat képzett kollégáink, valamint az elektronikus adatcserére épülő, legmodernebb 3D-s tervező szoftverek szolgálják ki.

Gyártáselőkészítés
Gyártáselőkészítés

Az integrált vállalatirányítási rendszer már az ajánlatkészítés során lehetővé teszi a folyamatok pontos meghatározását. Megvizsgáljuk a rendelkezésre álló dokumentációt gyárthatóság szempontjából.

Elkészítjük a részletes gyártási tervet. Azonosítjuk a szükséges anyagokat, kereskedelmi árukat. Ezzel jelentősen csökkenteni tudjuk megrendelés esetén a szállítási határidőt.

Lemezalkatrész gyártás
Kis és közepes sorozatú lemezalkatrész gyártás

Gyártási folyamataink nyomon követése integrált vállalatirányítási szoftverrel történik. Ennek segítségével az ajánlattól a késztermék kiszállításáig dokumentáltak és visszakövethetőek az alkatrészek.  A naprakész anyag- és kereskedelmi áru igény jobban tervezhetővé teszi a beszerzést. A vonalkóddal ellátott munkalapokkal valós időben követhetjük a gyártásunkat.

Szabványok
MSZ EN ISO 9001:2009
kooperáció
Kooperáció

A minőségben nem ismerünk kompromisszumot. Ezért nagy gonddal választjuk ki és folyamatosan felügyeljük alvállalkozóinkat. Segítségükkel az alábbi felületkikészítéseket is vállalni tudjuk:

 • - horganyzás
 • - eloxálás
 • - kromátozás
 • - szita nyomás
 • - homokolás.
szerelés
Termékek készre szerelése

A mind teljesebb körű együttműködés jegyében vállaljuk a termékek mechanikus szerelését.

Legyen szó csavarozásról, szegecselésről vagy komplett összeszerelésről, kis vagy közepes szériáról, a lemeztermék jó kezekben van nálunk.

Gondosan elkészített termékeinket gyakorlott kollégáink a kellő gondossággal előkészítik az összeszerelésre, elvégzik az utolsó simításokat, hogy Önnek több ideje maradjon.

szállítás
Csomagolás és szállítás

Az elkészült termékek gondos csomagolása garantálja, hogy partnereink sértetlenül meg is kapják azokat. Lehetőségek között szerepel az egyszerű raklapos csomagolás, de az egyedi, vonalkóddal ellátott egységdoboz is. Szerelés után az utolsó lépés a szállítás.

Rendelkezünk saját fuvareszközzel, de igény szerint a fuvar szervezését is átvállaljuk. Legyen szó célfuvarról, gyűjtőszállítmányozásról megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb módot.

Képek

Lemeztermékeink közül néhány

Műszerdoboz Rack panel Konzol Előlap Ipari PC ház Ipari PC ház Szerelőkeret Beszerelőkeret Profil lemez Profil lemez Rack kiegészítő Rack kiegészítő Lemeztartó Lemez konzolok Lemezrögzítés Lemezrögzítés Keret Tartószerelvény Lemez előlap Tartószerelvény Lemeztartó Lemeztartó Rack panel Rack panel alkatrész Rack panel alkatrészei Rack panel alkatrészei Rögzítő konzol Rögzítő konzol Tartó szerelvények Tartó szerelvények Tartó szerelvények Tartó szerelvények Készre szerelt lemezdoboz Lemezdoboz Forgácsolás Forgácsolás tartószerkezet Forgácsolás menetvágás Forgácsolás CNC megmunkálás Forgácsolás CNC tartószerkezet Forgácsolás CNC menetvágás Marás CNC marógép

Cégünkről

Újdonságaink

 • Új lemezmegmunkáló gép
 • Környezetvédelmi fejlesztés

Technológia

Termékeink

 • Lemezszekrények
 • Dobozok
 • Vezérlőpultok
 • Lemezelemek
 • Alkatrészek

Kövessen minket

Kapcsolat

Cím: 2120 Dunakeszi, Repülőtéri út 1.
Telefon:   +36 27 341-017
Fax:   +36 27 390-215
E-mail: info@emgmetall.hu

QR kód

Okostelefonja segítségével könnyedén elhelyezheti névjegyünket telefonjában.

QR-Emg-Metall